Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Запялянковците на Ботев Пловдив за пореден път тази

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Запялянковците на Ботев Пловдив за пореден път тази
Коментари Харесай

Пловдив бе блокиран от автошествие! Феновете на Ботев с радикални мерки

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Запялянковците на Ботев Пловдив за следващ път довечера демонстрираха, че са се наслушали на празни думи. От притежателя на отбора - Георги Самуилов, от локалната и централна власт, от знайни и незнайни ръководители на най-стария клуб. Всички те по един или различен метод през последни 5-6 години дават обещание, че стадион " Христо Ботев " ще бъде издигнат, а след това се оказва, че всичко е било на ниска цена пи ар или предизборна алабалистика.

Ботев удари Етър с 2:0 в Коматево в 17-ия кръг с голове на Лъчо Балтанов и справедливо записа трета поредна победа в елита. Тимът събра 19 точки под дъжда и вятъра и е единствено на 5 пункта от топ 6.

Това обаче не беше значимият мач през днешния ден, съобщи кореспондент на Novinite.bg. Истинският започва след последния съдийски сигнал, когато към 150 коли потеглиха на автопротест от Коматево към Колежа. Доста от тях дойдоха особено за това събитие, без да участват преди този момент на дуела - отново в символ на митинг.

Феновете на " канарчетата " бяха с пуснати спешни светлини, надуваха клаксони и вееха жълто-черни шалове през прозорците. Движението из града сред 19:40 и 20:30 бе затвуднено в секторите, откъдето мина автошествието. Но за малко.

Колите бяха предвождани от " лидер " със сирени и лампи на покрива. Полицията пък бе подсигурила защитата и завардила местата, през които бултрасите минаваха, тъй че да се избегнат напрежение или засада от враждуваща агитка.





 

 

 

 

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР